Kaina
Kaina: 22 29 
Talpa (ml / l)
0.041
0.0451
Plotis, mm
1281
1531
Aukštis, mm
1701
1791
Gylis, mm
651
741

Creme brulee degikliai

Crème Brûlée degikliai profesionalioms virtuvėms

Crème Brûlée degikliai, dar vadinami virtuviniais degikliais, yra kulinariniai įrankiai, naudojami tiesioginiam karščiui kontroliuoti. Jie dažniausiai naudojami klasikiniam prancūziškam desertui crème brûlée sukurti būdingą karamelizuotą cukraus viršų. Tačiau šiuos universalius įrankius galima naudoti ir daugeliui kitų kulinarinių programų. Šiuos degiklius galima naudoti ne tik crème brûlée gamybai, bet ir įvairiose maitinimo įstaigose – nuo aukščiausios klasės restoranų ir kavinių iki kepyklų ir viešbučių virtuvių.

Crème Brûlée degiklių privalumai:

  • Kontroliuojama karamelizacija: degikliai leidžia tiksliai kontroliuoti liepsną, todėl cukrus karamelizuojamas tolygiai, nesudeginant cukraus, o tai labai svarbu norint pagaminti tobulą crème brûlée.
  • Universalumas: nors šie degikliai žinomi dėl savo vaidmens gaminant crème brûlée, jie puikiai tinka ir kitoms kulinarinėms užduotims, pavyzdžiui, kepti paprikas, skrudinti mielines bandeles, lydyti sūrį ir kt.
  • Geresnis kulinarinis pateikimas: šių degiklių naudojimas gali gerokai padidinti estetinį patiekalų patrauklumą, padaryti įspūdį klientams ir išskirti jūsų įmonę iš kitų.

Apibendrinant galima teigti, kad Crème Brûlée degikliai yra būtinas įrankis kiekvienai profesionaliai virtuvei, siekiančiai gaminti aukščiausios kokybės desertus ir patiekalus. Jie yra praktiška ir ekonomiška investicija, galinti pakelti jūsų kulinarinius pasiūlymus į naujas aukštumas, padaryti įspūdį svečiams ir sustiprinti jūsų reputaciją.

Scroll to Top

užklausos forma

[hubspot type="form" portal="143243017" id="beccb1c1-baa1-42bf-a122-fab353c179c2"]