Kaina
Kaina: 212 2735 
Energetinė klase
B2
C8
D16
Talpa (ml / l)
100 – 1905
1100 – 11901
1300 – 13901
1400 – 14901
200 – 2905
300 – 3908
400 – 49011
50 – 901
500 – 5904
600 – 6909
800 – 8901
900 – 9901
Plotis, mm
1100 – 11901
1200 – 12904
1300 – 13902
1400 – 14902
1500 – 15903
1600 – 16901
1800 – 18902
2000 – 20902
500 – 5903
600 – 69012
700 – 79013
900 – 9903
Aukštis, mm
1700 – 17901
1800 – 189010
1900 – 19905
2000 – 20909
800 – 8909
900 – 99014
Gylis, mm
500 – 5905
600 – 69012
700 – 79024
800 – 8906
900 – 9901

Å aldikliai

Pramoniniai Å¡aldikliai

Å aldiklis – tai bÅ«tinas bet kurios maitinimo įmonės įrenginys, skirtas laikyti greitai gendantiems maisto produktams saugioje temperatÅ«roje, kad jie nesugestų ir apsaugotų klientų sveikatą. Å aldikliai bÅ«na įvairių formų, dydÅŸių ir iÅ¡dėstymo konfigÅ«racijų, todėl galite iÅ¡sirinkti tinkamiausią savo verslo poreikiams.

Šaldiklių svarba ir privalumai:

Maisto paslaugų sektoriuje, kuriame keliami dideli reikalavimai, labai svarbu suprasti aukÅ¡tos kokybės Å¡aldiklio svarbą. Investicija į gerą Å¡aldiklį nėra prabanga – tai bÅ«tinybė dėl prieÅŸasčių, susijusių su maisto sauga, veiklos efektyvumu ir kulinariniu meistriÅ¡kumu.

  • Maisto sauga. Pagrindinė Å¡aldiklio funkcija – reguliuoti jame laikomų maisto produktų temperatÅ«rą. TemperatÅ«ros reguliavimas yra labai svarbus, nes stabdo kenksmingų bakterijų, kurios klesti Å¡iltesnėje aplinkoje, dauginimąsi. Kai tokie nepageidaujami mikrobai yra kontroliuojami, jÅ«sų patiekiamas maistas iÅ¡lieka Å¡vieÅŸias, saugus ir patrauklus, todėl saugoma jÅ«sų klientų sveikata ir iÅ¡laikomas jÅ«sų įmonės vientisumas konkurencingoje maitinimo paslaugų rinkoje.
  • Efektyvus organizavimas. Å aldiklyje galima centralizuotai laikyti greitai gendančius produktus, kurie reguliariai naudojami virtuvėje, todėl aplinka tampa sisteminga ir gerai organizuota. Tokia tvarka padeda iÅ¡vengti maisto Å¡vaistymo dėl sugedimo ar netyčinio nereikalingų produktų kaupimo. Taip pat galima greitai ir tiksliai papildyti atsargas, todėl darbuotojai gali sklandÅŸiai ir efektyviai dirbti, o klientai – geriau aptarnauti.
  • TemperatÅ«ros kontrolė. Palaikant pastovią maisto produktų temperatÅ«rą, patiekalai iÅ¡laiko autentiÅ¡ką skonį, ÅŸavų aromatą ir pageidaujamą tekstÅ«rą. Tokia pastovi temperatÅ«ros pusiausvyra padeda patiekti patiekalus, kurie įsimena dėl savo iÅ¡skirtinio, gerai iÅ¡laikyto skonio, todėl jÅ«sų įmonė klientų sąmonėje iÅ¡siskiria.
  • Klientų pasitenkinimas. Palaikant pastovią maisto produktų temperatÅ«rą, patiekalai iÅ¡laiko autentiÅ¡ką skonį, ÅŸavų aromatą ir pageidaujamą tekstÅ«rą. Tokia pastovi temperatÅ«ros pusiausvyra padeda patiekti patiekalus, kurie įsimena dėl savo iÅ¡skirtinio, gerai iÅ¡laikyto skonio, todėl jÅ«sų įmonė klientų sąmonėje iÅ¡siskiria.

Nenuvertinkite šaldiklio vaidmens savo maitinimo paslaugų versle. Pasirinkę tinkamą šaldiklį ne tik išlaikysite maisto saugos standartus, bet ir išnaudosite visą savo įmonės potencialą. Išnagrinėkite mūsų siūlomų šaldiklių asortimentą  ir pradėkite naudotis šios nepaprastos įrangos privalumais!

Scroll to Top

uÅŸklausos forma

[hubspot type="form" portal="143243017" id="beccb1c1-baa1-42bf-a122-fab353c179c2"]