Kaina
Kaina: 212 2735 
Energetinė klase
B2
C8
D16
Talpa (ml / l)
100 – 1905
1100 – 11901
1300 – 13901
1400 – 14901
200 – 2905
300 – 3908
400 – 49011
50 – 901
500 – 5904
600 – 6909
800 – 8901
900 – 9901
Plotis, mm
1100 – 11901
1200 – 12904
1300 – 13902
1400 – 14902
1500 – 15903
1600 – 16901
1800 – 18902
2000 – 20902
500 – 5903
600 – 69012
700 – 79013
900 – 9903
Aukštis, mm
1700 – 17901
1800 – 189010
1900 – 19905
2000 – 20909
800 – 8909
900 – 99014
Gylis, mm
500 – 5905
600 – 69012
700 – 79024
800 – 8906
900 – 9901

Šaldikliai

Pramoniniai šaldikliai

Šaldiklis – tai būtinas bet kurios maitinimo įmonės įrenginys, skirtas laikyti greitai gendantiems maisto produktams saugioje temperatūroje, kad jie nesugestų ir apsaugotų klientų sveikatą. Šaldikliai būna įvairių formų, dydžių ir išdėstymo konfigūracijų, todėl galite išsirinkti tinkamiausią savo verslo poreikiams.

Šaldiklių svarba ir privalumai:

Maisto paslaugų sektoriuje, kuriame keliami dideli reikalavimai, labai svarbu suprasti aukštos kokybės šaldiklio svarbą. Investicija į gerą šaldiklį nėra prabanga – tai būtinybė dėl priežasčių, susijusių su maisto sauga, veiklos efektyvumu ir kulinariniu meistriškumu.

  • Maisto sauga. Pagrindinė šaldiklio funkcija – reguliuoti jame laikomų maisto produktų temperatūrą. Temperatūros reguliavimas yra labai svarbus, nes stabdo kenksmingų bakterijų, kurios klesti šiltesnėje aplinkoje, dauginimąsi. Kai tokie nepageidaujami mikrobai yra kontroliuojami, jūsų patiekiamas maistas išlieka šviežias, saugus ir patrauklus, todėl saugoma jūsų klientų sveikata ir išlaikomas jūsų įmonės vientisumas konkurencingoje maitinimo paslaugų rinkoje.
  • Efektyvus organizavimas. Šaldiklyje galima centralizuotai laikyti greitai gendančius produktus, kurie reguliariai naudojami virtuvėje, todėl aplinka tampa sisteminga ir gerai organizuota. Tokia tvarka padeda išvengti maisto švaistymo dėl sugedimo ar netyčinio nereikalingų produktų kaupimo. Taip pat galima greitai ir tiksliai papildyti atsargas, todėl darbuotojai gali sklandžiai ir efektyviai dirbti, o klientai – geriau aptarnauti.
  • Temperatūros kontrolė. Palaikant pastovią maisto produktų temperatūrą, patiekalai išlaiko autentišką skonį, žavų aromatą ir pageidaujamą tekstūrą. Tokia pastovi temperatūros pusiausvyra padeda patiekti patiekalus, kurie įsimena dėl savo išskirtinio, gerai išlaikyto skonio, todėl jūsų įmonė klientų sąmonėje išsiskiria.
  • Klientų pasitenkinimas. Palaikant pastovią maisto produktų temperatūrą, patiekalai išlaiko autentišką skonį, žavų aromatą ir pageidaujamą tekstūrą. Tokia pastovi temperatūros pusiausvyra padeda patiekti patiekalus, kurie įsimena dėl savo išskirtinio, gerai išlaikyto skonio, todėl jūsų įmonė klientų sąmonėje išsiskiria.

Nenuvertinkite šaldiklio vaidmens savo maitinimo paslaugų versle. Pasirinkę tinkamą šaldiklį ne tik išlaikysite maisto saugos standartus, bet ir išnaudosite visą savo įmonės potencialą. Išnagrinėkite mūsų siūlomų šaldiklių asortimentą  ir pradėkite naudotis šios nepaprastos įrangos privalumais!

Scroll to Top

užklausos forma

[hubspot type="form" portal="143243017" id="beccb1c1-baa1-42bf-a122-fab353c179c2"]